Cyber Fun

Më në fund! Instagram sapo bëri realitet atë që dëshironim të gjithë

31 Gusht 2016

Më në fund! Instagram sapo bëri realitet atë që

Sa e sa herë pa vetëdije, keni tentuar të zmadhoni një foto në Instagram por, duke dështuar mjerisht. Epo fshijini lotët miq, dita juaj erdhi.

Më në fund, platforma e famshme e fotove ka prezantuar opsionin e zmadhimit të fotove dhe të videove, të cilin përdoruesit e sistemit iOS mund ta përdorin që nag ky moment. Siç raporton “Marie Claire”, përdoruesëve të sistemit Android do t’u duhen edhe disa ditë në mënyrë që çmenden me zmadhime.

Teknika është fare e thjeshtë si në të gjithë smartphone-t: Mjafton të vendosni dy gishtat mbi foton ose videon që doni të zmadhoni dhe t’i largoni nga njëri-tjetri. Por, është thuajse e sigurt që një gjë e tillë, do të rezultojë në pëlqime aksidentale të fotove të personit që keni fiksim. Mos na thoni që nuk ju paralajmëruarm!

MOS I HUMBISNI