Cyber Fun

Ndryshimi i ri i Instagram-it është ai që të gjithë po prisnim!

22 Gusht 2016

Ndryshimi i ri i Instagram-it është ai që  të gjithë po

Pak kohë pas prezantimit të opsionit “Instagram Stories”, platforma Instagram ka sjellë një tjetër ndryshim, të cilin shumë prej përdoruesëve e kishin kërkuar prej kohësh.

Bëhet fjalë për “Instagram Drafts”, opsioni që ju lejon të ruani në smartphone-in tuaj fotografitë e modifikuara në aplikacionin Instagram, në mënyrë që t’i postoni në një moment tjetër.

Është mëse i thjeshtë për t’u përdorur: zgjidhni foton, modifikojeni sa të dëshironi, mund të shtoni dhe tag-et, diçiturat etj. Më pas, thjesht shtypni dy herë shigjetën që ju çon pas dhe në vend të “cancel” ose “Discard”, zgjidhni opsionin “Save Draft”. Në këtë mënyrë, fotoja do të ruhet në një dosja të titulluar “Drafts”, gati për t’u postuar kur të dëshironi.

Burimi: InStyle/ përshtati: Kristi Tashi

MOS I HUMBISNI