Cyber Fun

Çifti ‘kryen marrëdhënie’ pas shpinës së gazetarit: Komenti i tij shkrin së qeshuri publikun

19 Gusht 2016

Çifti ‘kryen marrëdhënie’ pas shpinës së

Dan Walker, gazetari i “BBC”, po raportonte drejtpërdrejt nga Rio për të bërë përmbledhjen e ditës për Lojërat Olimpike por, ndërkohë që ai fliste, teleshikuesit dhe përdoruesit e rrjeteve sociale, duket se u fokusuan më tepër në atë që po ndodhte pas shpinës së tij. Një çift që dukej se po kryente marrëdhënie në plazh, ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve, e rrjedhimisht edhe të gazetarit që nuk ka mundur të ruajë seriozitetin.

“Për të gjithë ata që pyesin në rrjetet sociale lidhur me atë që po ndodh në sfond, nuk do t’i zmadhojmë pamjet, rrini të qetë. Nuk është ajo që mendoni, është vetëm një përqafim...Ah, po lexojnë një libër, ne një pozicion të çuditshëm.”- komentoi Walker me humor duke shkaktuar të qeshura pafund në rrjetet sociale. 

 Burimi: Daily Mail

MOS I HUMBISNI