Cyber Fun

Mister: Monumenti shfaqet papritur në New Orleans!

2 Gusht 2016

Mister: Monumenti shfaqet papritur në New Orleans!

Nuk është zbuluar ende se kush është krijuesi i monumentit të ‘shfaqur’ në mëngjesin e datës 31 Korrik. Artisti anonim ka vepruar gjatë natës. Vepra është krijesa më e famshme dhe më e përfolur e momentit: Pikachu, një nga Pokémon-ët më të rëndësishëm i aplikacionit Pokemon Go që po cmend botën!

Qytetarët e New Orleans, një mëngjes u zgjuan me një surprizë: një statujë gjigante të Pikachu është çuar natën e 30 Korrikut në Coliseum Square Park.

Monumentin e kanë pagëzuar tashmë me emrin <Pokemonument>. Ende nuk është bërë e ditur nëse statuja mund të qëndrojë në park, por tashmë është kthyer në pikën e takimit të fansave të Pokémon Go.

Shumë  njerëz kanë filluar të bëjnë foto me të, shfletoni galerinë!

MOS I HUMBISNI