Shtepia VIP

Para se të niseni me pushime në shtëpinë tuaj duhet të lini këtë!

14 Korrik 2016

Para se të niseni me pushime në shtëpinë tuaj duhet të

Ashtu si njeriu dhe shtëpisë i takon parfumi i saj, jo vetëm duhet të ketë aromë shumë të mirë por duhet të na tërheq me pamjen e tij.

Rikthimi në shtëpi pas pushimeve të verës nuk është maksimumi, jo vetëm psikologjikisht ku ti kalon nga plazhi, deti, dielli etj në shtëpi dhe punë ose shkollë por sepse sikur mos të mjaftonte kjo duhet të pastrosh shtëpinë dhe ta kthesh në ‘vete’. Por nëse ju do të lini një difuzor ambjenti në shtëpinë tuaj, kur të ktheheni sapo të hapni derën e shtëpisë aroma që do t’ju mirëpresi do ta zvogëloj pak dhimbjen e kthimit nga pushimet në jetën e përditshme.

Difuzori i ambjentit është një detaj pothuajse i tejdukshëm por shumë i rëndësishëm. Frangrancat e ambjentit do të kthehen në simfoninë e shtëpisë tuaj duke ju dhuruar qetësi shpirtërore.

Këshilla jonë për zgjedhjen tuaj është pa dyshim difozor nga Crabtree& Evelyn Albania.

Difuzori Caribbean Island Wild Flowers Water Lilyme ekstrakte të mandarinës, jaseminit dhe bergamot. Esenca e agrumeve tropikale përzihet butësisht me këtë lulëzim elegant dhe aromat detare duke sjellë një ndjesi qetësie. Aroma e luleve te egra te ishullit eshte ajo qe perben bazen e ketij parfumi joshes.