Cyber Fun

Instagram sapo bëri një ndryshim të madh!

11 Maj 2016

Instagram sapo bëri një ndryshim të madh!

Për herë të parë që prej prezantimit të tij në vitin 2010, aplikacioni Instagram ka ndryshuar logon e tij ikonike. Logoja e tij retro është zëvendësuar nga një tjetër, me ngjyrat lejla, rozë dhe portokalli, ndërkohë që menutë dhe sfondi janë bardh e zi.

Instagram ka shpjeguar se dizajni i ri, reflekton mënyrën sesi aplikacioni ka ndryshuar që nga krijimi i tij. Kur ai doli fillimisht në treg, me emrin “Burbn”, u bë i njohur për filtrat e shumtë interesantë që i jepnin fotove një pamje retro. Tashmë Instagram është shndërruar në një fenomen social, i cili përdoret edhe për qëllime fitimprurëse.

Burimi: Telegraph/ Përshtati: Kristi Tashi

MOS I HUMBISNI