Cyber Fun

Kodi sekret që do ju ndihmojë të lexoni informacionet që po fsheh iPhone juaj!

8 Maj 2016

Kodi sekret që do ju ndihmojë të lexoni informacionet që po

Një kod i thjeshtë që ju lejon të lexoni informacione të fshehura dhe të bëni ndryshime në iPhone-n tuaj.

“The iPhone’s Field Mode” është një mjet që ju lejon të shikoni informacion shtesë dhe që do ju ndihmojë të përdorni më mirë telefonin tuaj. Ky lloj opsioni aktivizohet nëse ju formoni kodin *3001#12345#* dhe më pas shtypni butonin me të cilën merrni në telefon. Ekrani do bëhet i gjithi jeshil dhe më pas do ju shfaqen të dhënat që doni. Kjo gjë është e rëndësishme të bëhet në momentin që ju duhet të dini fuqinë e lidhjes tuaj të internetit. Pra sa sinjal keni në këtë moment. Aty ku më parë kishit disa viza që tregonin valët, tani do keni disa shifra që shoqërohen me simbolin e decibelit. Shifrat janë negative dhe nëse ato shënojnë më pak se -110 atëhere kjo do të thotë që s’keni valë dhe nuk mundeni të bëni as edhe një telefonatë. Vlera optimale është -80.

Burimi: The Independent / Përshtati: Ergisa Bejkollari

MOS I HUMBISNI