Shtepia VIP

Si të harxhoni 6 herë më pak energji elektrike menjëherë!

4 Maj 2016

Si të harxhoni 6 herë më pak energji elektrike

Nuk ka të bëjë me asgjë të jashtëligjshme, tashmë mund të kurseni jo vetëm në faturën e dritave por edhe për dekorimin e shtëpisë suaj. Sekreti është ndriçimi LED! Nëse e keni menduar ose jeni tashmë përdorues të llampave LED që tregëtohen nëpër dyqane lagjesh, lajmi i keq është që nuk janë të duhurat! Lajmi i mirë është që pranë Kaiser Light gjenden të vetmet llampa dhe ndriçues LED me cilësi dhe origjinalitet të garantuar për të konsumuar 6 herë në pak energji elektrike, gjë që do ta vini re që në faturën e parë! Përpos reduktimit kolosal ne konsumin e energjisë, ndriçimi LED ka një efekt çlodhës mbi sytë ndryshe nga rrezatimi i llampave tradicionale dhe nxjerr në pah më këndshëm dekorin e ambjenteve të shtëpisë apo zyrës, sidomos kur vjen nga një kompani e fokusuar tek ndriçuesit e cilësisë më të lartë me çmimet më ekonomike, si Kaiser Light Albania!

Prej 8 vitesh në tregun shqiptar, Kaiser Light sjell çdo sezon koleksionet dhe tendencat më të fundit që përdoren sot në botë, si përshembull stili urban që është trendy i 2016-ës. Sikurse janë tendencat e veshjeve , shumë bare ose restorante apo dhe ata që mundohen të kenë stilet e reja cdo vit në shtëpitë e tyre për ti dhënë personalitet, zgjedhin ndriçuesit abstrakt me dru, me litar ose me materiale të tjera që i japin një ngrohtësi ambjentit dhe atmosferë relaksuese e moderne.

Sigurisht qe në këtë kompani nuk mungojnë ndriçuesit klasik dhe neoklasik, ato me kristale, me ngjyra të ndryshme si dhe ndriçuesit Murano, të gjitha këto janë përjetësisht në modë dhe të përdorshme kryesisht në ambjentet e shtëpive por edhe hoteleve a restoranteve luksoze.

Çmimet? Janë pabesushmërisht të lira për cilësinë që ofrohet dhe të përballueshme nga të gjithë! 

Kaiser Light e gjeni në një nga tre degët në Tiranë:
1. Tek Rruga Sami Frashëri pranë 11 Janarit.
2. Pranë Postës Shqiptare tek Stacioni i Trenit.
3. Tek Pajtoni Bussines Center në kilometrin e katërt të autostradës Tiranë-Durrës.

Telefononi tani në 0689026862!