Cyber Fun

Ky do të jetë ndryshimi më i ri në Instagram!

28 Prill 2016

Ky do të jetë ndryshimi më i ri në Instagram!

Muajin e kaluar, Instagram-i testoi idenë e të renditurit të fotove në bazë të një algoritmi dhe jo në mënyrë kronologjike. Kjo gjë nuk u mirëprit nga shumë përdorues, por tani rrjeti social do të sjellë një tjetër ndryshim.

Nëse ky ndryshim rezulton i suksesshëm, atëherë Instagram- i do të ketë një pamje të re. Deri tani jemi mësuar ta shikojmë me ngjyrat blu, të bardhë dhe të zezë, ndërsa pamja e re e tij do të jetë monokromatike. Ky ndryshim është duke u testuar në një grup të vogël përdoruesish dhe nëse rezulton i suksesshëm atëherë do të aplikohet tek të gjithë.

Burimi: Seveenten/ Përshtati: Mikaela Brokëri

MOS I HUMBISNI