Cyber Fun

Përdoruesit e Facebook-ut po bëjnë diçka që ka tmerruar Mark Zuckerberg-un!

10 Prill 2016

Përdoruesit e Facebook-ut po bëjnë diçka që ka

Rrjeti social me më shumë përdorues po has me një kërcënim të ri. Njerëzit janë duke pakësuar postimet ku ndajnë informacione personale rreth tyre dhe kjo është një dukur mjaft shqetësuese për Facebook-un.

Ndonëse përdoruesit vazhdojnë shpërndajnë pastime, ato janë kryesisht linqe apo artikuj të faqeve për çështje të përgjithshme. Kjo shpjegohet me faktin që numri i shokëve ,që secili prej nesh ka në Facebook, është rritur dhe për më tepër ata janë miq me të cilët s’kemi kontakt të përditshëm. Kësisoj humbet dëshira për të ndarë me ta informacione rreth jetës personale. Në vend të Facebook-ut, kjo gjë bëhet në rrjete më pak të përhapura si Instagrami apo Snapchat-i, duke ulur dhe vlerën e Facebook-ut.

Vetë Mark Zuckerberg është vendosur në lëvizje për të mos lejuar këtë gjë të ndodhë. Mendohet se edhe opsionet e fundi të shtuara në Facebook bëhen pikërisht për këtë qëllim.

Burimi: The Independent / Përshtati: Ergisa Bejkollari

MOS I HUMBISNI