Cyber Fun

E dinit që Facebook ka një TJETËR inbox sekret?!

7 Prill 2016

E dinit që Facebook ka një TJETËR inbox sekret?!

Me siguri shumë prej jush kanë mbetur gojëhapur disa kohë më parë kur keni zbuluar për herë të parë mesazhet në dosjen “Tjetër” dhe gjithë ato mesazhet e çuditshme e ndonjëherë të frikshme, nga njerëz të panjohur. Por shumë shpejt, Facebook i ndryshoi sërish taktikat përsa i përket mesazheve nga përdoruesit që nuk janë miq me ju. Sot, kushdo që tenton t’ju dërgojë një mesazh pa qenë mik me ju, do të çojë një “kërkesë mesazhi”, të cilën marrësi mund ta lexojë dhe më pas të vendosë nëse dëshiron ta lejojë komunikimin ose jo.

Gjithsesi, ende nuk po i shihni të gjitha mesazhet që vijnë në drejtimin tuaj sepse FaCecbook ka një TJETËR dosje sekrete për mesazhet. Mesa duket, rrjeti social i filtron disa nga kërkesat e mesazheve, ashtu si dosja “Spam” në e-mail. Por ndoshta disa prej tre mund të jenë të dobishme për ju, kësht që shfletoni galerinë për të zbuluar sesi mund t’i shihni ato.

Burimi: Cosmopolitan/ Përshtati: Kristi Tashi

MOS I HUMBISNI