Cyber Fun

Po shihni vazhdimisht këtë postim në Instagram?

28 Mars 2016

Po shihni vazhdimisht këtë postim në Instagram?

Me siguri edhe ju i keni vënë re postimet e shumta në Instagram që ju sugjerojnë të “aktivizoni njoftimet”. Kjo mesa duket është një përpjekje për të ndaluar injorimin e faqeve të shumta, pas një ndryshimi të madh që rrjeti social do të bëjë së shpejti.

Kompania e zotëruar nga Facebook, ka deklaruar në fillim të muajit mars se neësfeed-i i cili i paraqiste postimet në mënyrë kronologjike, së shpejti do të paraqesë të parat ato postime që kanë më shumë aktivitet dhe që rrejti mendon se juve ju interesojnë më shumë.

Pas kësaj deklaratë, ishin të shumtë personat që u kapën nga paniku pasi një gjë e tillë do të thotë se ata mund të humbin postimet e personave që u interesojnë. Duke aktivizuar njoftimet në profilet e personave që ju interesojnë, juve do t’ju vijë një njoftim sa herë që ata postojnë diçka.

Burimi: Independent/ Përshtati: Kristi Tashi

MOS I HUMBISNI