Arkitektura

Do ju fusim brenda dollapeve të VIP-ave dhe s'do doni të dilni më kurrë!

22 Mars 2016

Do ju fusim brenda dollapeve të VIP-ave dhe s'do doni të dilni

Të famshmit nga Kim Kardashian deri tek Elton John kanë ndikuar në mënyrë gati të frikshme sesi njerëzit në gjithë botën vishen. Ata janë ikonat që kanë krijuar trende dhe që dallohen për stilin unik dhe origjinal, stil që shpeshherë ka shërbyer si identifikues. Por, ashtu si veshjet edhe dollapët ku ato qëndrojnë duhet të jenë po aq unike. Këta janë dollapët “më të famshëm” në brendësi të të cilëve ruhen ato kryevepra prej të cilave shumë njerëz në gjithë botën janë frymëzuar.

Burimi: Architectural Digest / Përshtati: Ergisa Bejkollari