Numerologji

Kjo do të jetë dita me fat e 2016-ës!

19 Janar 2016

Kjo do të jetë dita me fat e 2016-ës!

Si e keni nisur vitin e ri 2016? Me një plan të cilin tashmë e keni braktisur apo thjesht, nuk e keni marrë mundimin fare ta përpiloni një të tillë? E ç’rëndësi ka! Susan Miller jep lajme fantastike për 2016-ën e të gjithëve! (lexo këtu horoskopin e plotë të 2016-ës për çdo shenjë)

Astrologia më e njohur në botë ka treguar për Bustle se ky ka për të qenë një vit i shkëlqyer për të gjitha shenjat. Meshkuj e femra do të lumturohen nga ky lajm. Gjithmonë e më shumë, njerëzit në të gjithë botën po e lënë horoskopin t’i drejtojë, dhe 43% e klientëve të Susan, siç tregon ajo, janë meshkuj.

Miller ka përcaktuar edhe ditët me fat për shenjat gjatë 2016-ës, dhe tregon se Mërkuri në Prapavijë, nuk ka përse të jetë ndikojë edhe aq negativisht!

Këto janë 4 parashikimet më interesante të Susan Miller për vitin 2016:

1. Mos u mbyllni në shtëpi në datën 25 shtator. Sepse kjo, është dita më me fat e 2016-ës!

2. Ky është Viti i Smeraldtë për Virgjëreshën dhe Peshoren! Gjithçka do t’ju ecë vaj, me plot rastësi që do t’ju çojnë me lehtësi kudo dhe tek kushdo që dëshironi!

3. Demi, jeni në pozicionin më të mirë për të gjetur dashurinë!

4. Këtë vit janë shuar të gjitha mospërputhjet mes disa shenjave të caktuara, kështu që mos ngurroni të njiheni me dikë që ju duket interesant, i cilësdo shenjë qoftë ai! Është një vit me të vërtetë i rrallë!

Burimi: Bustle; Përshtati: Genta Hodo