Një listë e gjatë me filma, seriale, dokumentarë nga gocat
Xhirimet kanë stopuar: Ç’do të ndodhë me
Megi, Viola dhe Dea flasin për bullizmin, vetëbesimin, kome...
Te ky episod i ‘Hostel by Anabel’ do qeshni më shumë se
Hosteli sot është i paparë