Moda > Anabel Picks

Ide për të stiluar shallin e kokën në plazh

‘Bandanna’, aksesori që nuk del kurrë nga moda.

Nga Jolinda Levonja ~  Read in English
Shikoni fotot e tjera!    v      
Lori Hoxha
Rihanna
Krista Merkoci
Jordan Dun
Candice Swanepoel
Taylor Swift

Një prej aksesorëve më In të këtij sezoni janë shajet e kokës, quajtur ndryshe 'bandannas'. Ideale për për të stiluar flokët nëse planifikoni të kaloni një ditë në plazh, për tu dukur stylish dhe më e rëndësishme për ditët kur flokët nuk janë në formën e tyre më të mirë. Shfletoni galerinë për disa ide dhe frymëzohuni nga VIP-at.