Beauty > Maska për fytyrë dhe flokë

Aloe-Vera!

Ky artikull mundësohet nga Maska për Fytyrë & Flokë.

 Read in English
Shikoni fotot e tjera!    v      

Nqs ju jane shfaqur rrudhat e para, keni pucra te vogla, e keni fytyren te lodhur apo edhe thjesht per ta rigjeneruar ate perdorini Aloe Vera natyral. Me lengun qe ndodhet ne ''gjethet e saj" lyeni fytyren ne mengjes edhe mbremje. Eshte vertet shume i mire. Me ALOE VERA fytyra nuk plaket kurre!