Diçka e bukur me enët e guzhinës

Gjëra mjaft interesante duke i ricikluar dhe i futur ato përsëri në punë.

Nga Ermira Leshi ~  Read in English
Shikoni fotot e tjera!    v      

Nëse kohët e fundit po mendoni të zëvendësoni setet e guzhinës sepse doni të bleni të tjera më të shtrenjta apo thjesht sepse janë vjetëruar, ju këshillojmë mos ti hidhni ato.

Me enët e guzhinës, pra lugët, pirunjtë, çajnikët apo edhe garuzhdet mund të bëni gjëra mjaft interesante duke i ricikluar dhe i futur ato përsëri në punë. Nga mbajtëse qërinjsh e deri tek varëset këto janë disa alternativa.

Artikuj të ngjashëm