Celebrity

Kjo video bëri që njerëzit të mendojnë se Zac Efron ka bërë operacione plastike

Shkruar nga Anabel

24 Prill 2021

Kjo video bëri që njerëzit të mendojnë se Zac Efron ka

Zac Efron dhe të tjerë të famshëm u bashkuan me Bill Nye për të promovuar “Earth Day Musical”, bashkëpunim i Nye dhe Facebook Watch për të inkurajuar masat për planetin. Bukur deri këtu. Fill pas kësaj, fotografitë e Zac Efron qarkulluan në Twitter derisa papritur ishin kudo.

Kjo video bëri që njerëzit të mendojnë se Zac Efron ka

“Çfarë dreqin i ka bërë Zac Efron nofullës?” shkruan dikush. “Ka një foto të Zac Efron me botoks të tmerrshëm dhe nofull ndryshe,” shkruan një tjetër.

Kjo video bëri që njerëzit të mendojnë se Zac Efron ka

Kjo video bëri që njerëzit të mendojnë se Zac Efron ka

Disa e krahasojnë ish-yllin e Disney-t me fytyrën e Weeknd te”Save Your Tears”. Disa fansa të Zac refuzojnë ta besojnë ndryshimin në fytyrën e tij.

Kjo video bëri që njerëzit të mendojnë se Zac Efron ka

Kjo video bëri që njerëzit të mendojnë se Zac Efron ka

Kanë të drejtë. Diçka duket ndryshe në fytyrën e Zac: Mollëza më të kërcyera, buzë më të trasha dhe nofull më e theksuar.

Para

Kjo video bëri që njerëzit të mendojnë se Zac Efron ka

Tani

Kjo video bëri që njerëzit të mendojnë se Zac Efron ka