Beje Vete

Nxirreni koleksionin e guaskave nga papafingoja dhe bëni dicka të bukur me të!

22 Janar 2015

Nxirreni koleksionin e guaskave nga papafingoja dhe bëni dicka të

Vitet e fëmijërisë dhe pushimet e kaluara në plazh me siguri ju kanë shërbyer për të krijuar një koleksion të tërë me guaska që ndoshta nuk i dini se ku kanë përfunduar.

Me siguri i keni në papafingo. Sot është dita perfekte të shkoni ti nxirrni prej andej e të bëni dicka shumë të bukur me to. Ju duhet vetëm pak durim, ngjitës, korniza bosh, gota dekorative, qërinj dhe sigurisht shumë guaska. Në fund do të habiteni se cfarë mrekullie keni mbajtur të fshehur deri më sot.