Style Tips

Në 2021-shin, ju duhet me patjetër, vetëm ky lloj i bizhuterive!

Shkruar nga Anabel

13 Janar 2021

Në 2021-shin, ju duhet me patjetër, vetëm ky lloj i bizhuterive!

Bizhuteritë trend të këtij viti do të jenë një rikthim i unazave të fryra, ngjyrë gold.

Unazat "chunky", kombinuar me unaza dhe bizhuteri të tjera, vintage, përsëri të ngjyrës gold, do iu japin veshjeve një pamje krejt tjetër, duke e bërë më të plotë look-un.

Në 2021-shin, ju duhet me patjetër, vetëm ky lloj i bizhuterive!

Për më tepër, bizhuteritë gold janë ato që e bëjnë një veshje të duket më e shtrenjtë, edhe nëse nuk janë unaza apo varësë të shtrenjta dhe luksoze.

Në 2021-shin, ju duhet me patjetër, vetëm ky lloj i bizhuterive!

Modelet e unazave të fryra, mund t'i gjeni edhe në garderobën e prindërve tuaj:

Në 2021-shin, ju duhet me patjetër, vetëm ky lloj i bizhuterive!

Mund të provoni një kombinim minimalist:

Në 2021-shin, ju duhet me patjetër, vetëm ky lloj i bizhuterive!

Ose një pak më të ngarkuar:

Në 2021-shin, ju duhet me patjetër, vetëm ky lloj i bizhuterive!

MOS I HUMBISNI