Showbiz dhe TV

Deklarata e Loredanës për Mozzik është pak e paqartë, por duket si mesazh i fshehtë

Shkruar nga Anabel

12 Dhjetor 2020

Deklarata e Loredanës për Mozzik është pak e paqartë,

Përshëndetje, të dashur miq!
Ja tek rilexohemi sërish për episodin e radhës të marrëdhënies së çuditshme të (ish)çiftit Loredana-Mozzik.

Çfarë ndodhi? E ftuar në emisionin zviceran “Tete a Tete” në SRF Virus, Loredana u pyet nëse është në lidhje me Mozzik.

Ëhë, kuptoj. E çfarë tha? Tha që “vazhdojnë mirë tani. Videot e dokumentarit janë bërë në nëntor, një muaj më parë. Ne merremi vesh. Kjo është gjëja më e rëndësishme për ne, për vajzën tonë Hana. E kuptojmë njëri-tjetrin privatisht.”

Në rregull, po a janë apo s’janë bashkë? Nuk preferoi të fliste, por shtoi se “udhëtojmë vetëm pa vajzën. Nuk kam nevojë të them asgjë më shumë. Ne e kuptojmë njëri-tjetrin”.

Ata kuptohen, po ne s’po marrim vesh gjë! Ke të drejtë, por kur u pyet nëse janë çift, tha “nuk mendoj se ka rëndësi. Gjëja më e rëndësishme është vetëm që ne e kuptojmë njëri-tjetrin”.

Nejse se mesazh i fshehtë është. Askush nuk udhëton vetëm për vetëm me ish-in sot. Ti e the, unë s’thashë gjë.