Moda

Kjo ngjyrë do të pushtojë garderobën tuaj në muajt në vijim!

Shkruar nga Anabel

3 Dhjetor 2020

Kjo ngjyrë do të pushtojë garderobën tuaj në muajt
Rongrong Devoe

Me gjithë komoditetin që na ofrojnë ngjyrat neutrale, ky do të jetë viti i guximtarëve dhe këtë cilësi, keni mundësi ta shfaqni vetëm me veshjen tuaj.

Besojeni ose jo, dimri këtë sezon do të vijë edhe me ngjyra. E kemi fjalën për rozën/çiklaminë dhe tone të tjera të kësaj ngjyre.

Kjo ngjyrë do të pushtojë garderobën tuaj në muajt

Nga Net-a-Porter te Jacquemus e të tjerë, brande-t po e përfshijnë ngjyrën në gjithë krjimet e tyre.

Më poshtë gjeni disa kombinime dhe ide veshjesh:

Kjo ngjyrë do të pushtojë garderobën tuaj në muajt

Kjo ngjyrë do të pushtojë garderobën tuaj në muajt

Kjo ngjyrë do të pushtojë garderobën tuaj në muajt

Kjo ngjyrë do të pushtojë garderobën tuaj në muajt

Kjo ngjyrë do të pushtojë garderobën tuaj në muajt

Kjo ngjyrë do të pushtojë garderobën tuaj në muajt

Artikuj të rekomanduar: