Moda

Trendet e modës që fatmirësisht, iu dhamë lamtumirën!

Shkruar nga Anabel

17 Nëntor 2020

Trendet e modës që fatmirësisht, iu dhamë lamtumirën!

Herë pas here, në botën e modës hyjnë risi, stile dhe ide të reja. Fatmirësisht, e kuptuam në kohë se disa prej tyre, thjesht nuk ia vlejnë.

- Xhinset shumë të grisura

Trendet e modës që fatmirësisht, iu dhamë lamtumirën!

- Xhinset e shpëlara

Trendet e modës që fatmirësisht, iu dhamë lamtumirën!

- Këpucët me platformë shumë të lartë

Trendet e modës që fatmirësisht, iu dhamë lamtumirën!

- Dhëmbët "e stiluar" kështu:

Trendet e modës që fatmirësisht, iu dhamë lamtumirën!

- Xhepat dhe zinxhirët fallco

Trendet e modës që fatmirësisht, iu dhamë lamtumirën!

Trendet e modës që fatmirësisht, iu dhamë lamtumirën!

- Modeli i fryrë i flokëve

Trendet e modës që fatmirësisht, iu dhamë lamtumirën!

- Flokët ngjyrë argjendi

Trendet e modës që fatmirësisht, iu dhamë lamtumirën!

- Modeli i tutave të gjera të këtij lloji, "Mc Hammer":

Trendet e modës që fatmirësisht, iu dhamë lamtumirën!

- Ky model i sikletshëm këpucësh:

Trendet e modës që fatmirësisht, iu dhamë lamtumirën!

- Buzëkuqi i sfumuar çuditshëm:

Trendet e modës që fatmirësisht, iu dhamë lamtumirën!

Bëhu pjesë e shorteut Coca-Cola

Fito çdo javë një Smart TV.

Ad by Mediadesk.al

MOS I HUMBISNI