Top List

Këta 10 njerëz besonin gjërat më të çmendura për seksin

Shkruar nga Anabel

22 Prill 2020

Këta 10 njerëz besonin gjërat më të çmendura

1.”Mendoja se ngelje shtatzënë sa herë bëje seks dhe se njerëzit bënin seks vetëm për të bërë fëmijë.”

2. “Kur më thanë se prezervativët janë plastikë, hamendësova se ishin të fortë. I imagjinoja si kone trafiku.”

3. “Mendoja se njerëzit bënin seks në kërthizën e një gruaje, jo në vaginë/”

4. “Mendoja se një penis i erektuar qëndronte i fortë dhe pingul me tokën. Sipas meje, penetrimi kryhej në formë gërshëre.”

5. “Mendoja se seksi oral ishte një bisedë për seksin.”

6. “Mendoja se kur një grua kalonte në orgazëm, lëshohej në vezë. Sipas meje, një orgazëm shkëmbehej me një vezë. Kisha frikë të masturbohesha mos më mbaronin vezët.”

7. “Mendoja se seksi i mbrojtur bëhej në prezencën e dikujt që vëzhgonte dhe sigurohej që gjithçka të shkonte mirë.”

8. “Ime më ma shpjegoi seksin kur isha shumë e vogël dhe e bëri të dukej si një veprim aq i rëndësishëm, sa duhej kremtuar ose dëshmuar nga të tjerët. Në mendjen time i ngjasonte një ceremonie diplomimi.”

9. “Mendoja se bëje seks vetëm një herë dhe ngelje shtatzënë kur donte Zoti.”

10. “Mendoja se testikujt hynin në vaginë bashkë me penisin dhe sperma transferohej me osmozë.”

Burimi: BuzzFeed

Bëhu pjesë e shorteut Coca-Cola

Fito çdo javë një Smart TV.

Ad by Mediadesk.al

MOS I HUMBISNI