Instagramming

Alketa Vejsiu reagon pas akuzave të Diana Ziut

Shkruar nga Anabel

12 Nëntor 2019

Alketa Vejsiu reagon pas akuzave të Diana Ziut

Siç mund ta keni lexuar, drejtimi artistik i Festivalit të Këngës nga Vera Grabocka dhe Alketa Vejsiu shkaktoi këtë vit një debat të ashpër. Emra si Diana Ziu, Vangjel Toçe, Kujtim Prodani, Erik Lloshi etj., reaguan herë me ironi dhe herë në mënyrë më të drejtpërdrejtë në lidhje me manipulimet që thuhet se janë bërë nga produksioni. Deri tani, dyshja nuk i është kundërpërgjigjur akuzave, megjithatë Alketa Vejsiu reagoi ashtu tërthorazi në një sekuencë pyetje-përgjigje me ndjekësit në Instagram.

Pyetjes “Çfarë prisni të shihni ndryshe në këtë edicion?”, dikush i është përgjigjur me: “Presim të shikojmë korrektësi, që besojmë se do ketë sa të jetë në duart e tua.”

“Patjetër! Fitore me meritë,” thekson Alketa.

Dikush tjetër sugjeron meritokracinë, e cila sipas Vejsiut, është e sigurt.

Artikuj të rekomanduar:

Kompozitorja nuk dorëzohet: "Kënga ime do të futet në festival se do populli!"

Kozeta Kurti për Festivalin e Këngës: “Ç’e keni kap’ me Elvanën?”

T’u refuzua kënga në Festivalin e RTSH-së? E çfarë pastaj?

Alketa Vejsiu reagon pas akuzave të Diana Ziut