Showbiz dhe TV

Pse të gjithë mendojnë se Rudina Dembacaj është ndarë nga bashkëshorti

Shkruar nga Anabel

21 Shtator 2019

Pse të gjithë mendojnë se Rudina Dembacaj është

Nëse nuk e dinit, Instagram shërben tashmë si një pasqyrë e jetës, çfarë shkon mirë dhe çfarë nuk shkon aq mirë. Njerëzit vërejnë çfarë poston dhe sidomos ato që nuk poston. E njëjta gjë ndodhi me Rudina Dembacajn, që nuk poston foto me bashkëshortin prej tetorit të vjetshëm.

Gjithashtu, disa portale raportojnë se në intervistat e fundit, Rudina nuk e përmend më Aleksin si më parë. Madje, i referohet si "babai i Viktorias.”

Gjithashtu, Xing dhe IconStyle kontaktuan me Rudinën e cila tha të njëjtën gjë për të dy. Nuk do të flasë për momentin, por do të presë çastin e duhur.