Shqipëria

Nëse denoncojnë pedagogët e korruptuar, studentët do të marrin bursë!

Shkruar nga Anabel

17 Shtator 2019

Nëse denoncojnë pedagogët e korruptuar, studentët do të

Në postime në rrjete sociale, kryeministri bëri me dije se po punohet për një program nxitjeje kundër heshtjes përsa i përket korrupsionit nëpër shkolla. “Koha për një përshkallëzim të ri kundër korrupsionit! Po punojmë për një program nxitjeje kundër heshtjes dhe denoncimit me provë për abuzuesit,” shkroi Rama.

“Një ide në diskutim është: Çdo student denoncues që sjell provë për presion korruptiv nga kushdoqoftë, zeron tarifën e merr një bursë 1-vjeçare!” përfundoi ai.

 

MOS I HUMBISNI