Showbiz dhe TV

Robert Berisha fotografohet me të dashurën e re në Turqi

Shkruar nga Anabel

11 Shtator 2019

Robert Berisha fotografohet me të dashurën e re në Turqi

Më shumë se tre javë pasi Robert Berisha njoftoi ndarjen nga Nora Istrefi, mendojmë se ju është shuar ndopak hidhërimi dhe mund ta përtypnin këtë lajm të ri, të sapoardhur nga Turqia. Roberti po pushon me dikë tjetër... një vajzë...

Ju lutemi, mos qani.

Prive siguroi foton e mëposhtme, ku këngëtari shihet në prani të një vajze të re. Ata ndodhen në një hotel romantik në Turqi, që quhet Adam & Eve dhe nuk lejon persona nën 18 vjeç.

Robert Berisha fotografohet me të dashurën e re në Turqi

MOS I HUMBISNI