KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Anabel Picks

Gjeni ç’kanë të përbashkët të gjitha veshjet e Arbana Osmanit

Shkruar nga Anabel

4 Gusht 2019

Arbana Osmani e di mirë çfarë i shkon ndaj këtë verë ka bërë pjesë të garderobës së saj veshjet e dekoruara me një detaj, i cili qëndron në modë që prej vjeshtës së vitit të kaluar.

Hidhuni një sy fotove:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Siç besojmë e kuptuat, bëhet fjalë për veshjet me lule, të cilat i japin moderatores një pamje më të ëmbël, më romantike.

Valentino
Dolce & Gabbana
Prada
Victoria's Secret

Trendi i luleve si detaj është parë vazhdimisht në pasarelat e viteve të fundit dhe do të vazhdojë të paktën edhe në sezonin e ri. Kështu që jni të gatshëm ta përqafoni si trend në veshje, rroba banje, këpucë, syze dhe kudo ku mund të vendosen lule.

MOS I HUMBISNI