Top List

Ngjashmëri e frikshme: VIP-at shqiptarë dhe sozitë e tyre

Shkruar nga Anabel

4 Gusht 2019

Ngjashmëri e frikshme: VIP-at shqiptarë dhe sozitë e tyre

Thuhet se në një botë me 7.7 miliardë njerëz, çdo njeri ka të paktën rreth 7/8 sozi. Këta të famshëm shqiptarë qenë me fat që e gjetën dikë (ose disa) me të cilin/ën kanë ngjashmëri.

Xhemi Shehu – Ira Seferi (bashkëshortja e Gaz Pajës)

Ngjashmëri e frikshme: VIP-at shqiptarë dhe sozitë e tyre

Ngjashmëri e frikshme: VIP-at shqiptarë dhe sozitë e tyre

Dua Lipa – Hilda Kërtalli (imazh në spotin e Si Radio)

Ngjashmëri e frikshme: VIP-at shqiptarë dhe sozitë e tyre

Megi Pojani – Kim Kardashian

Ngjashmëri e frikshme: VIP-at shqiptarë dhe sozitë e tyre

DeaMishel Hoxha – Karen Mugler (modele e njohur ne vitet ’90)

Ngjashmëri e frikshme: VIP-at shqiptarë dhe sozitë e tyre

Olti Curri – Oto Nemsadze (përfaqësuesi i Gjergjisë në Eurovision)

Ngjashmëri e frikshme: VIP-at shqiptarë dhe sozitë e tyre

Bieta Sulo – Neha Sharma (aktore indiane)

Ngjashmëri e frikshme: VIP-at shqiptarë dhe sozitë e tyre

Fjoralba Ponari – Elçin Sangu (aktore turke)

Ngjashmëri e frikshme: VIP-at shqiptarë dhe sozitë e tyre

Eva Murati – Mimoza Shkodra

Ngjashmëri e frikshme: VIP-at shqiptarë dhe sozitë e tyre

Skerdi Ago – The Weeknd

Ngjashmëri e frikshme: VIP-at shqiptarë dhe sozitë e tyre

Emina Cunmulaj – Maria Callas (soprano greke)

Ngjashmëri e frikshme: VIP-at shqiptarë dhe sozitë e tyre

Samanta Karavella – Briana Murillo (artiste makeup-i)

Ngjashmëri e frikshme: VIP-at shqiptarë dhe sozitë e tyre

Dua Lipa – Brittany Xavier (modele)

Ngjashmëri e frikshme: VIP-at shqiptarë dhe sozitë e tyre

Oriola Marashi – Amanda Cerny (Youtuber)

Ngjashmëri e frikshme: VIP-at shqiptarë dhe sozitë e tyre

Soni Malaj – Frouzan (artiste makeup-i)

Ngjashmëri e frikshme: VIP-at shqiptarë dhe sozitë e tyre

Sidrit Bejleri – Landi Kademi

Ngjashmëri e frikshme: VIP-at shqiptarë dhe sozitë e tyre

Noizy – një fans i tij

Ngjashmëri e frikshme: VIP-at shqiptarë dhe sozitë e tyre

Ngjashmëri e frikshme: VIP-at shqiptarë dhe sozitë e tyre

MOS I HUMBISNI