Anabel Picks

Anxhelina Hadërgjonaj ka koleksionin më të larmishëm me rroba banjo

Shkruar nga Anabel

23 Korrik 2019

Anxhelina Hadërgjonaj ka koleksionin më të larmishëm me

Anxhelina Hadërgjonaj e nisi më herët se të tjerët sezonin me rroba banjo, pasi që në fillim të janarit postoi këtë foto nga pushimet dimërore në Brezovicë.

Anxhelina Hadërgjonaj ka koleksionin më të larmishëm me

Me afrimin e ditëve të nxehta, Anxhelina shpalosi dita-ditës në Instagram një koleksion të larmishëm me bikini.

Anxhelina Hadërgjonaj ka koleksionin më të larmishëm me

Vihet re që ajo preferon përgjithësisht ngjyrat e ndezura

Anxhelina Hadërgjonaj ka koleksionin më të larmishëm me

dhe mbathjet me bel të lartë, që theksojnë belin dhe “zgjasin” këmbët.

Anxhelina Hadërgjonaj ka koleksionin më të larmishëm me

Po kështu, nuk mungojnë as kombinimet mbathje-bluzë e shkurtër.

Anxhelina Hadërgjonaj ka koleksionin më të larmishëm me

Së fundmi, ajo zgjodhi një palë në ngjyrë tulle gjatë pushimeve në Ciragan Palace Kempinski, Stamboll.

Anxhelina Hadërgjonaj ka koleksionin më të larmishëm me

Anxhelina Hadërgjonaj ka koleksionin më të larmishëm me

Nëse kthehemi një vit më parë, do të kuptojmë që ka preferuar modele pak a shumë të ngjashme.

Anxhelina Hadërgjonaj ka koleksionin më të larmishëm me

Anxhelina Hadërgjonaj ka koleksionin më të larmishëm me

Mund të lexoni edhe: Bikinit më yll të vajzave të famshme shqiptare