Showbiz dhe TV

Detaji që ngre dyshime për lidhjen e Dafinës me DJ shqiptar

Shkruar nga Anabel

30 Qershor 2019

Detaji që ngre dyshime për lidhjen e Dafinës me DJ shqiptar

Me siguri që e keni lexuar që Dafina Zeqiri po përflitet se është në një romancë me DJ Geek, me të cilin realizoi pak kohë më parë edhe këngën “ALO”. Deri tani, asnjë prej tyre nuk ka reaguar, megjithëse me një kontroll të shpejtë në Instagram vumë re disa detaje të dyshimta.

Detaji që ngre dyshime për lidhjen e Dafinës me DJ shqiptar

Dafina Zeqiri dhe blogerja nga Kosova, pjesë e “E Diell”, Argjira Spanca, ishin mikesha deri pak kohë më parë. Ato e ndiqnin njëra-tjetrën në Instagram, komentonin vazhdimisht

Detaji që ngre dyshime për lidhjen e Dafinës me DJ shqiptar

si edhe shfaqeshin në shoqëri të përbashkët. Sot, Dafi dhe Argjira nuk ndiqen me njëra-tjetrën.

Detaji që ngre dyshime për lidhjen e Dafinës me DJ shqiptar

Dakord, po ç’lidhje ka kjo? Prisni. Për vite me radhë, saktësisht tetë vite, Argjira ishte e lidhur me DJ Geek, ose ndryshe Genc Halimin.

Detaji që ngre dyshime për lidhjen e Dafinës me DJ shqiptar

Detaji që ngre dyshime për lidhjen e Dafinës me DJ shqiptar

Në një intervistë për “Thumb” në maj të këtij viti, blogerja pranoi “ishte e lidhur me Gencin për tetë vite”.

Detaji që ngre dyshime për lidhjen e Dafinës me DJ shqiptar

“Është hera e parë që po flas për këtë pjesë sepse nuk kam folur kurrë në jetë dhe e kam mbajt shumë për vete. Me Gencin ka qenë lidhja ime e parë  dhe e respektoj akoma shumë, është shumë njeri i mirë,” tha ajo. “Ndarja erdhi jo për një arsye të caktuar po shumë thjesht, secili në punën e vet. Po ndahen njerëzit me fëmijë. Jo realisht nuk ka pasur ndonjë arsye të caktuar.”

Sigurisht që raporti mes vajzave mund të jetë prishur për një sërë arsyesh, kur një ndër to ka gjasa të jetë edhe lidhja e Dafinës me Gencin...gjithmonë nëse është e vërtetë.

MOS I HUMBISNI