KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Anabel Picks

Bikinit më yll të vajzave të famshme shqiptare

Shkruar nga Anabel

25 Qershor 2019

Bikinit më yll të vajzave të famshme shqiptare

E keni parasysh atë momentin kur të duhet të blini një palë rroba banjo dhe thjesht nuk dini ç’të zgjidhni? Njëherë jeni në mëdyshje për modelin, e herë tjetër për ngjyrën. Për t’ju lehtësuar punë, kemi përzgjedhur disa nga modelet më të preferuara të vajzave të famshme shqiptare. I gjeni në vijim, të ndara sipas ngjyrave përkatëse.

~ E kuqe ~

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tayna (@tayna) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dea Mishel (@deamichellee) on

~ E bardhë ~

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N X H E L I N A (@anxhelina) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIDA (@kida) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dea Mishel (@deamichellee) on

~ E verdhë ~

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@dafina.zeqiri) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dea Mishel (@deamichellee) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aulona Musta (@aulonamusta) on

~ E zezë dhe jo vetëm ~

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIDA (@kida) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Odeta Banushaj (@odetchie) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armina Mevlani (@armina_mevlani) on

~ Portokalli/portokalli e flaktë ~

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TUNA (@tunasejdi) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megi Pojani © (@megipojani) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N X H E L I N A (@anxhelina) on

~ Cedar - nuancë e ngjyrës kafe ~

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megi Pojani © (@megipojani) on

~ Seaweed, nuancë e jeshiles ~

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by B E A T R I X (@beatrixramosaj) on

 ~ Blu pudër ~

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alberta kamenica (@jeteza) on

~ Trupore ~

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lori Hoxha (@lorihoxha) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Estela Ujka (@estelaujka) on

MOS I HUMBISNI