Red Carpet

Të veshurit më mirë në tapetin e kuq të Festivalit të Filmit në Kanë

Shkruar nga Anabel

16 Maj 2019

Të veshurit më mirë në tapetin e kuq të Festivalit
Elle Fanning

Si thatë? Ju duhet një tapet i kuq në jetë? Po si të doni. Sapo nisi Festivali i 72-të i Filmit në Kanë, i cili njihet për ekstravagancën e tapetit të kuq. Kjo deklaratë nuk vlen për Bill Murray që veshi një këmishë portokalli me mëngë të shkurtra dhe atlete.

Po ç’rëndësi ka kjo, kur pati kaq shumë pelerina në tapet. Një e veshi Elle Fanning, një aktorja Gong Li, një Nadine Leopold e plot të tjera. Pati dy këtë të majta që kërkuan medoemos vëmendjen, njëra e Eva Longoria-s dhe njëra e Alessandra Ambrosio-s.

Këtë festival do të shfaqen filma që mezi po priten nga publiku, përfshirë “Once Upon a Time ... in Hollywood,” i cili flet për vrasjen e Sharon Tate dhe filmi me zombi, ‘The Dead Don’t Die” me protagonistë Selena Gomez, Adam Driver, Tilda Swinton etj.

Të veshurit më mirë në tapetin e kuq të Festivalit
Selena Gomez
Të veshurit më mirë në tapetin e kuq të Festivalit
Tilda Swinton
Të veshurit më mirë në tapetin e kuq të Festivalit
Nadine Leopold
Të veshurit më mirë në tapetin e kuq të Festivalit
Alessandra Ambrosio
Të veshurit më mirë në tapetin e kuq të Festivalit
Amber Heard
Të veshurit më mirë në tapetin e kuq të Festivalit
Elle Fanning
Të veshurit më mirë në tapetin e kuq të Festivalit
Juliane Moore
Të veshurit më mirë në tapetin e kuq të Festivalit
Romee Strijd
Të veshurit më mirë në tapetin e kuq të Festivalit
Bill Murray
Të veshurit më mirë në tapetin e kuq të Festivalit
Chloe Sevigny
Të veshurit më mirë në tapetin e kuq të Festivalit
Chloe Sevigny
Të veshurit më mirë në tapetin e kuq të Festivalit
Tilda Swinton
Të veshurit më mirë në tapetin e kuq të Festivalit
Selena Gomez
Të veshurit më mirë në tapetin e kuq të Festivalit
Alessandra Ambrosio
Të veshurit më mirë në tapetin e kuq të Festivalit
Julianne Moore
Të veshurit më mirë në tapetin e kuq të Festivalit
Liu Tao
Të veshurit më mirë në tapetin e kuq të Festivalit
Araya Hargate
Të veshurit më mirë në tapetin e kuq të Festivalit
Gong Li
Të veshurit më mirë në tapetin e kuq të Festivalit
Eva Longoria

MOS I HUMBISNI