KESHILLA PER BLERJET TUAJA
High Tech

Çfarë po ndodh aktualisht me Instagram-in?

Shkruar nga Anabel

13 Mars 2019

Nëse e keni kontrrolluar Instagram-in orët e fundit, me siguri e keni parë që diçka s’shkon.  Përdoruesit nuk mund të përditësojnë faqet, mesazhet në inbox nuk shkojnë, e ndërsa Instastory-it nuk hapen.

Duket se problemi nuk është vetëm i Instagram-it, por dhe Facebook-u, kurse WhatsApp-i, platforma tjetër e kompanisë gjigande, funksionon normalisht.

"Facebook-u s'punon. As Instagram-i, por Twitter-i si gjithmonë qëndron i fortë."

 

Shkak për mosfunksionimin aktual të Instagram-it dhe Facebook-ut thuhet se janë bërë disa probleme teknike me të cilët ekspertët po merren aktualisht.

Burimi: The Independent

MOS I HUMBISNI