KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Celebrity

Khloe flet për herë të parë pas skandalit të tradhtisë!

Shkruar nga Anabel

26 Shkurt 2019

Pas skandalit të tradhtisë, reagimi i Khloe-s mund të ishte cilido, por edhe kësaj here vendosi të qëndronte aty dhe të përballej me gjithçka ndodhi. Pa thënë asgjë, Khloe i tha të gjitha përmes këtij statusi.

“Dua që ta dini se ju vlerësoj shumë. Kam qenë gjithë kohës duke lexuar gjithçka keni shkruar dhe jeni bekim për mua. Ju dua, faleminderit! Do të kthehem kur të jem në gjendje të flas me të gjithë ju. Deri atëherë mos harroni të jeni të mirë me njëri tjetrin.”- shkruan Khloe dhe s’mund ta adhuronim më shumë.

Nëse për një moment e harruat, Tristan Thompson e tradhtoi sërish partneren e tij dhe kësaj here me mikeshën e ngushtë të Kylie-it, Jordyn Woods.

 

MOS I HUMBISNI