KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Shqipëria

Ngjarja e rëndë në Kavajë: Nis hetimi për shkollën

10 Shkurt 2019

Ngjarja tronditëse në Kavajë është thelluar edhe më tej, pasi është vendosur nën hetim shkolla “Rilindja”.

Prokuroria e Durrësit ka zbuluar se stafi i mësuesve ishte në dijeni për rastin, disa ditë para se të bëhej denoncimi në polici. Bazuar në të dhënat e fundit, rezulton që shkolla dhe Drejtoria Arsimore nuk kanë informuar për rastin në fjalë.

Kësisoj, duke qenë se heshtën dhe nuk vepruan në kohë, hetimi është thelluar më tej.

Burimi: Lapsi.al

Shtepi ne shitje

MOS I HUMBISNI