KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Shqipëria

‘Nuk luhet përdhunimesh’, marshim i heshtur sot në Tiranë

10 Shkurt 2019

Nisur nga ngjarjet tronditëse të këtyre ditëve të fundit, njëri në Shqipëri dhe një në Kosovë, ditën e sotme u mbajt një marshim i heshtur përballë Ministrisë së Arsimit për të vazhduar më pas drejt Drejtorisë së Policisë kundër dhunës seksuale, #NukLuhetPërdhunimesh.

“Marshojmë heshtur kundër dhunës seksuale, normalizimit të dhunës, duke e konsideruar lojë fëmijësh dhe kundër fajësimit të viktimës. Pas kësaj proteste qëndrojnë disa qytetarë me ndërgjegje, asnjë grupim apo parti politike.”

Shtepi ne shitje

MOS I HUMBISNI