KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Shqipëria

20 portalet shqiptare me më shumë fuqi reklamuese

10 Shkurt 2019

Sot, media online është shumë më e fuqishme se shtypi i shkruar dhe si rrjedhojë, reklamuesit po drejtohen gjithnjë e më tepër tek portalet.

Sipas të dhënave të Idra Media, sipërfaqja e reklamave në median online u rrit me 68% në vitin 2016, ndërsa 16% një vit më vonë (me bazë vjetore).

Referuar monitorimeve të sipërfaqes, Anabel rezulton portali me më shumë reklama për vitin 2016 dhe 2017, ndjekur nga gazetatema.net, living.al, shqiptarja.com, lapsi.al, revistaclass.al dhe mapo.al.

Referuar të ardhurave, kryeson BalkanWeb dhe Top Channel.

Listën e plotë të portaleve e gjeni në vijim, ndërsa artikullin e plotë e lexoni në Monitor.al.

MOS I HUMBISNI