Instagramming

Ardit Gjebrea: ‘Dhe mos më thoni sa stonojnë këngëtarët tanë’

6 Shkurt 2019

Ardit Gjebrea: ‘Dhe mos më thoni sa stonojnë

Nëse puna e regjisë, efektet e ndriçimit dhe fotografisë i lanë përshtypjet më të mira, kur vjen puna tek këngëtarët Ardit Gjebrea mbeti i zhgënjyer. E kemi fjalën për festivalin e Sanremo-s.

Ardit Gjebrea: ‘Dhe mos më thoni sa stonojnë

“Jo gjithmonë të mëdhenjtë janë në formë, por jo në Sanremo! Aty nuk mundet asnjë firo!” – shkroi fillimisht Gjebrea lidhur me performancën e Georgia-s.

Ardit Gjebrea: ‘Dhe mos më thoni sa stonojnë

“Dhe mos më thoni sa stonojnë këngëtarët tanë. Hajde Sanremo hajde!” – ishte komenti i radhës për Archille Lauro-n.

Ardit Gjebrea: ‘Dhe mos më thoni sa stonojnë

“Eh mor Mahmood [emri i këngëtarit], Big ti në Sanremo? Mahh….” – shkruan në fund Arditi.

Ardit Gjebrea: ‘Dhe mos më thoni sa stonojnë

Sanremo Music Festival 2019 nisi dje dhe do të vazhdojë edhe për tri ditë. Finalja e madhe do të mbahet më 9 shkurt.

MOS I HUMBISNI