KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Social Buzz

Simbolet e reja do t'i çojnë bisedat në një nivel KOMPLET tjetër!

6 Shkurt 2019

230 emoji të rinj do t’i shtohen smartphone-it tuaj, kështu që bëhuni gati t’i nxirrni shkronjat jashtë përdorimit.

Ikonat e reja të 2019-ës duket se do t’i japin një pamje tjetër komunikimit virtual, që me shumë gjasa do të bëhet vetëm përmes simboleve.

Një emoji për çdo shprehi fytyre që ju shkon ndër mend. Dhe jo vetëm...

Tani ka një ikonë hudhër, qepë, lloje të ndryshme të brendshmes. Pra kudo t’ju çojë imagjinata, dërgoni një emoji.

Hmm, po...është pikërisht ajo që po mendoni ju!

MOS I HUMBISNI