Muzika

Mos Loredana dhe Mozzik janë frymëzuar pak si shumë nga Beyonce dhe Jay-Z?

5 Shkurt 2019

Mos Loredana dhe Mozzik janë frymëzuar pak si shumë nga Beyonce

Që pas publikimit të “Romeo & Juliet”, që numëron më shumë se 7 milionë klikime në YouTube, videoklipi na ngjasoi pak me këngën “Apes**t” të The Carters, megjithëse nguruam të shkruanin diçka pasi mund të ishte edhe çështje këndvështrimi. Por të njëjtën gjë vuri re edhe InTv, disa ndjekës të anabel_hostel në Instagram, ndaj i rikthehemi sërish detajeve të videoklipit.

Shkallët:

Mos Loredana dhe Mozzik janë frymëzuar pak si shumë nga Beyonce
Mozzik x Loredana 💘 ROMEO & JULIET 💘 prod. by Miksu & Macloud
Mos Loredana dhe Mozzik janë frymëzuar pak si shumë nga Beyonce
APES**T - THE CARTERS

Kostumet:

Mos Loredana dhe Mozzik janë frymëzuar pak si shumë nga Beyonce
Mozzik x Loredana 💘 ROMEO & JULIET 💘 prod. by Miksu & Macloud
Mos Loredana dhe Mozzik janë frymëzuar pak si shumë nga Beyonce
APES**T - THE CARTERS

Vendosja e pikturës (Mona Lisa e Leonardo da Vinci-t te Beyonce dhe Jay-Z; Mozzik dhe Loredana përdorën piktura të njëri-tjetrit).

Mos Loredana dhe Mozzik janë frymëzuar pak si shumë nga Beyonce
Mozzik x Loredana 💘 ROMEO & JULIET 💘 prod. by Miksu & Macloud
Mos Loredana dhe Mozzik janë frymëzuar pak si shumë nga Beyonce
Mozzik x Loredana 💘 ROMEO & JULIET 💘 prod. by Miksu & Macloud
Mos Loredana dhe Mozzik janë frymëzuar pak si shumë nga Beyonce
APES**T - THE CARTERS

Puthja/prekja e dorës:

Mos Loredana dhe Mozzik janë frymëzuar pak si shumë nga Beyonce
Mozzik x Loredana 💘 ROMEO & JULIET 💘 prod. by Miksu & Macloud
Mos Loredana dhe Mozzik janë frymëzuar pak si shumë nga Beyonce
APES**T - THE CARTERS

Balerinat:

Mos Loredana dhe Mozzik janë frymëzuar pak si shumë nga Beyonce
Mozzik x Loredana 💘 ROMEO & JULIET 💘 prod. by Miksu & Macloud
Mos Loredana dhe Mozzik janë frymëzuar pak si shumë nga Beyonce
APES**T - THE CARTERS

MOS I HUMBISNI