KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Street Style

Bëhuni gati: Verën do ta presim kështu!

30 Janar 2019

Ashtu si këpucët dhe çantat, aksesorët ndryshojnë çdo sezon. Çfarë do shohim pranverën e këtij viti? Guacka, kapele dhe flokë të lëpira pas kokës.

Zgjidhni guackat më të bukura për të mbuluar qafën këtë verë! 

Flokët e lagur janë gjithashtu në modë. Mos hezitoni fare!

Detajet super të mëdha në varëse apo byrzylyqe janë kryefjala e aksesorëve këtë vit.

MOS I HUMBISNI