KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Celebrity

2 arsye pse duhet të ndiqni në Instagram vëllain e Kate Middleton

12 Janar 2019

Pippa dhe James Middleton

Nëse nuk e keni ditur, Kate Middleton përveç motrës Pippa, ka edhe një vëlla – James Middleton. Për herë të parë, James vendosi ta bënte Instagramin publik dhe kështu pra, 2 arsye pse duhet ta ndiqni:

Së pari, sepse do të merrni leksione si të nxjerrësh një foto perfekte dhe si të kesh një profil interesant!

-bëj sikur nuk e ke mendjen;

-çmoje natyrën;

-vlerëso fotot bardhë e zi;

-bëhu kreativ;

-kthehu tek e kaluara;

-udhëto.

Së dyti, ka kaq shumë qenusha sa është e pamundur të mos e ndjekësh!

Bonus – dhe nuk ka vetëm qenusha!

P.s. Nuk është single...

James Middleton dhe e dashura e tij, Alizee Thevenet.

MOS I HUMBISNI