KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Showbiz dhe TV

Afërdita Dreshaj flet për të atin e ndjerë!

11 Janar 2019

Ndër pyetjet e shumta që iu bënë Afërdita Dreshajt në Insta Story dalloi në veçanti njëra prej tyre. Dikush e pyeti këngëtaren:

“Sa e vështirë ka qënë për ty, që t’i realizoje ëndrrat pa babin?”

“Uau”- shkruan Afërdita, e surprizuar nga pyetja. Më pas vazhdon:

“Atëherë, ëndrra e babait tim ishte të bëhesha këngëtare. Isha 12 (ai ishte ende gjallë) kur më çoi të regjistroja këngën time të parë... kur ai ndërroi jetë qe shumë e vështirë të vazhdoja të ecja përpara, por duhet t’i tregoja se do të vazhdoja ëndrrën time dhe të tij. Mamaja ime është gruaja më e fortë dhe më dha një palë krahë të tjerë për të fluturuar.”

Këtu mund të lexoni se Pse Afërdita Dreshaj dhe i shoqi nuk po bëhen me fëmijë?

MOS I HUMBISNI