KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Anabel Picks

Fustani dhe ngjyra më IN e momentit

11 Janar 2019

Një ndër tendencat e vitit 2018, që do të vazhdojë edhe përgjatë këtij viti, është ngjyra lejla në të gjitha nuancat e saj: duke filluar nga lejlaja pudër, ngjyra e livandës e deri tek e nuancat e forta.

Nisur nga postimet në Instagram, vumë re që Lori Hoxha, Nora Istrefi dhe Soni Malaj kanë zgjedhur të njëjtin kombinim: fund dhe këmishë nga marka britanike House of CB.

Lori Hoxha
Nora Istrefi
Soni Malaj

Kamisha ‘ROXANNE’ Purple Metallic Plisse Shirt” kushton 91 euro, ndërsa fundi 'SHAHJA' Purple Metallic Draped Mini Skirt 78 euro.

E veçanta është se duket si fustan, por është një kombinim i lezetshëm i fundit dhe këmishës, e cila mund të qëndrojë e hapur për të theksuar dekoltenë

Lori Hoxha

ose e mbyllur.

Soni Malaj

Të tjera kombinime me bazë ngjyrën lejlja:

MOS I HUMBISNI