Vezullon gruaja e reperit: Fustan me 1,000,000 kristale!

 Read in English

Gucci Mane dhe bashkëshortja e tij, Keyshia Ka’oir menduan të kombinoheshin sa më shtrenjtë të ishte e mundur me njëri- tjetrin. Për ta bërë këtë u duhej një event i rëndësishëm dhe e gjetën, ditëlindja e saj!

Kështu reperi e kombinoi kostumin e tij Dolce & Gabbana me fustanin e saj Charbel Zoe, e i qepur me më shumë se 1 milion kristale Swarovski të kuq.

Sa për kuriozitet, fustani peshonte 45 kilogramë! 

 

Artikuj të ngjashëm