KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Celebrity

Le të themi që marrëdhënia e Bebe Rexhës me operacionet plastike është e komplikuar

8 Janar 2019

Bebe Rexha pati ca kohë të lirë në duar që e përdori me zgjuarsi. Na tregoi nëse është pjesë e Iluminatit (jo), cili është ushqimi i preferuar (pulë me parmixhano), a ka të dashur (jo), sa të mëdha i ka të pasmet (të mëdha), a do të dilte me një njeri të thjeshtë, jo të famshëm (po) dhe më e rëndësishmja, pyetja përvëluese, a ka bërë ndonjë operacion plastik.

Dhe përgjigja;

E kësaj pyetjeje;

Është;

Jo.

Dhe e dini pse? Sepse ka shumë frikë.

Dhe në bazë të këtyre videove që gjetëm, e kuptojmë shumë, shumë mirë.

MOS I HUMBISNI