KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Flokët

Instagram-i do që ne të presim baluke dhe s'i vëmë faj!

5 Janar 2019

2019-ta është vit ndryshimesh!  Ndryshoni zakonet, programin ditor dhe sigurisht, flokët! Siç mund ta keni vënë re, Instagrami prej shumë kohësh po përpiqet të na mbushë mendjen të presim baluke. Dhe kur të shihni modelet më poshtë, do ta kuptoni pse-në!

Baluket kaçurrela! Kush tha se baluket janë bërë vetëm për flokë të drejtë?

Nëse keni dashur gjithnjë të dukeni si pariziene e vogël...

Baluke të tilla mund të mos i krihni kurrë dhe sërish do duken stil.

Baluke më moderne se kaq?

Nëse doni që 2019-ta të vije me shumë, po shumë ndryshime, urdhëroni!

MOS I HUMBISNI